A Dunakeszin élő sztárpár, Polyák Lilla és Gömöri András Máté árulják dunakeszi otthonukat. A Blikk értesülései szerint ráadásul az országot is elhagyják.

A testépítőként is versenyeket nyert Gömöri András Máté ugyanis Kanadában kapott egyedülálló lehetőséget: felvették a Seneca College színészszakára. Ráadásul nemzetközi filmekben is szeretne szerepelni, ehhez viszont az anyanyelvi környezet elengedhetetlen.

“Nem tudunk és nem is akarunk abban gondolkodni, hogy külön éljünk. Rendkívül erős köztünk a kötelék, ezért ezt úgy kell kitalálni, hogy adott esetben kétlaki életet tudjunk működtetni, mert engem hazahúz a rengeteg koncert és színházi feladat. Anyaként motivál, hogy amikor kint lennék, csak néhány órányi autóútra lennék az Egyesült Államokban tanuló Zsombor fiamtól” – nyilatkozta a Blikknek a színésznő.

A dunakeszi eseményeken is fellépő házaspár ugyanis néhány hónapja már árulja a Dunakeszin található otthonát. A Blikk meg is találta a ház hirdetésétamelyből kiderül, Polyák Lilla és Gömöri András Máté 129 millió forintért kínálja a 781 négyzetméteres telken álló, kétszintes, medencés házat. A szaunával és csónakházzal rendelkezdő álomotthon alig nyolcvan méterre található a Duna-parttól.

Előző cikkKint is, bent is telt ház az FFAMI gálaműsorán
Következő cikkÍgy fest a dunakeszi Duna-part az árvíz tetőzésekor