Péntek délután tartotta a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a gálaműsorát, ahol az intézmény növendékei mutatták be, mit tanultak az elmúlt évben, években. Szerencsére az időjárás sem akadályozta a diákokat. Az intézmény udvarán felállított színpadon és a beltérben is rengeteg érdeklődő csodálta a produkciókat.

Fellépett a vonószenekar, a színjátszó tagozat, az ütősök, az Almatebeva, a gitárzenekar, a balettosok, a moderntáncosok, de volt jazzgitár és néptánc is.

Az FFAMI gitárzenekara

Farkas Pál, az intézmény vezetője megköszönte a tanároknak, a szülőknek és persze a növendékeknek az elmúlt év munkáját. Emellett köszönetet mondott a város intézményvezetőinek, különösen a művelődési központnak és a Radnóti Miklós Gimnázium igazgatójának, Nyíri Istvánnak, hogy aulájukba rendszeresen befogadják az előadásaikat. “Remélem, pár év múlva a Művészetek Házában ünnepelhetünk, ahol biztosan minden érdeklődő be fog férni” – mondta az igazgató.

Farkas Pál, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelenteket

A gálaműsor során az iskola dísztermében és az udvaron is csodás előadásokat láthattunk. Nézzék meg képes összeállításunkat:

Előző cikkFöldszint címmel nyílt kiállítása Salamon Györgynek a Kőrösi iskola aulájában
Következő cikkPolyák Lilla és Gömöri András Máté elhagyják dunakeszi álomotthonukat