Szeretkezés közben elaludni? Na de ki hallott már ilyet? Ha nem hiszi, nézze meg a Duna Művészeti Fesztivál soron következő darabját november 21-én a VOKE József Attila Művelődési Központban.

A sztori: Linda unja 17 éves házasságát, angol kertvárosi életét, a negyedik x közeledtét, de főleg a férjét, George-ot. Erről azonban a férfi nem akar tudomást venni, neki minden úgy jó, ahogy van. De amikor George elalszik szeretkezés közben, Lindának végképp elege lesz: úgy érzi, joga van még minőségi érzékiséghez, figyelemhez, szerelemhez, élethez. Válni akar.

Kamasz fiuk becsajozik, a szenilis nagypapa katonatörténeteket darál, a legjobb barátok elképesztő tanácsokat adnak, és a felfordulás közepén ott áll szegény George. Aki – némi rásegítéssel a bárszekrényből -, veszélyes útra lép: elhatározza, hogy megfiatalítja a házasságát. Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és imádnivaló karakterekkel.

Szereposztás:

George Harper: Beleznay Endre, Linda Harper: Pikali Gerda, Roger Dixon: Németh Kristóf, Betty Dixon: Gregor Bernadett, Bernard Harper: Magyar Attila, Leonard Harper: Náray-Kovács Zsombor

Jegyeket itt vásárolhat.

Előző cikkMáig üresen áll a “dunakeszi ördög” háza
Következő cikkMegvan a VSD első kendo magyar bajnoka