A dunakeszi Redit Idősbarát Egyesület szervezésében a tánc világnapja alkalmából országos szenior örömtánc flashmobot tartottak a Hősök terén. A nem mindennapi eseményen több mint ezer fő táncolt együtt. Magyarország számos településéről, de még Szlovákiából és a Vajdaságból is érkeztek külön buszokkal a táncolni vágyók.

Az eseményről a szervezőt, Radvánszki Editet kérdeztük, akit nemrég a Belügyminisztérium Idősekért díjjal tüntetett ki. “A rendezvény immár 5. alkalommal került megszervezésre. Az első találkozón 300 fő táncolt, ám az évek folyamán egyre több örömtáncoktató csatlakozott a táncosaival a közösségi oldalakon meghirdetett eseményhez. A mostani létszám pedig egészen elképesztő volt. Szerencsére állandó partnereinkre is számíthatunk. A hangosítást évek óta a Fesztivál Service Rendezvényszervező Kft. adományként biztosítja számunkra, a Liget Projekt Zrt.-től pedig a területet kapjuk. Nekik köszönhetően a résztvevők ingyenesen vehetnek részt az eseményen” – mesélt nekünk Edit.

Legközelebbi az Alzheimer világnapja alkalmával táncolnak majd, hogy felhívják a figyelmet a megelőzés fontosságára. 

A tánc világnapja alkalmából országos szenior örömtánc flashmobot tartottak a Hősök terén, középen Radvánszki Edit mutatja a lépéseket

Aki pedig kedvet kapott, bátran csatlakozhat hozzájuk, keressék fel Editet például a közösségi oldalán keresztül.

A táncklub tagjai büszkén viselik a dunakeszi hátizsákot
Előző cikkÚjabb cukisággal bővül a babaköszöntő csomag
Következő cikkHatártalanul 2023: mutatjuk, hova utazhatnak a dunakeszi diákok idén!