Az önkormányzat 2015 óta egy-egy csomaggal köszönti a dunakeszi babákat, amely évről évre bővül. A születés hete kapcsán a programirodán érdeklődtünk, hogy idén milyen újdonsággal készültek a kicsiknek.

Még mielőtt az ajándékokra térünk, néhány hasznos információ. A csomagot a szülőknek kell igényelni, ha még nem tette meg, ide kattintva tájékozódhat a részletekről. A csomagot az önkormányzat munkatársai, körzeti képviselők viszik házhoz, így kényelmesen hozzájuthat az ajándékhoz.

Seltenreich József önkormányzati képviselő házhoz viszi a városi babacsomagot

Lássuk, mi is van csomagban: pelenka, textil pelenka, babatakaró, törölköző, body, fotós kulcstartó, névreszóló kincsesdoboz, előke, “baba az autóban” matrica, köszöntő lap és egy hasznos tájékoztató füzet.

A dunakeszi babaköszöntő csomag tartalma, középen a nyuszis morzsikendő, az idei év újdonsága

Ebben a hónapban pedig egy új ajándékkal egészült ki a csomag, egy nyuszis morzsikendővel.

A babaköszöntő csomag legújabb ajándéka

Juhász Ádám, a Dunakeszi Programiroda munkatársa, egyben Alag városrész alpolgármesteri megbízottja elmondta, hogy legjobban a babatakarónak szoktak örülni az anyukák, de bíznak abban, hogy a csomag legújabb tartozéka, az aranyos nyuszis morzsikendő is népszerű lesz. “Reméljük, ezzel jobban alszanak majd a dunakeszi babák, na és persze így a szülők is tudnak kicsit pihenni” – nyilatkozta a Postnak Juhász Ádám.

Juhász Ádám babacsomagot ad át Mátyusné Felföldi Júliának és kisbabájának

Azt is megtudtuk, hogy az eddigi tendencia szerint idén év végén akár a 2000. babacsomagot is átadhatják. Aki pedig szeretné, be is küldheti gyermekéről a cukibbnál cukibb fotókat. Íme, néhány kép:

Előző cikkA VSD sportolója meghívót kapott a magyar női strandkézilabda válogatottba
Következő cikkOrszágos szenior örömtánc flashmobot tartott a Hősök terén a dunakeszi egyesület