Három időpont, három korcsoport. Az óvodától a nyolcadik osztályig segít megacélozni a gyerekek önbizalmát egy tábor Dunakeszin. Nem csak lélekben.

Célunk az lenne, hogy az elmúlt másfél évben elmaradt élményeket visszaadjuk a gyerekeknek – mondta el portálunknak Vámos Róbert táborszervező. Lelkileg megtámogassuk őket, visszaépítsük az önbizalmukat, megtanítsuk őket újra “csapatban játszani”.

Mind a négy mentor, Vámos Robi, Palancsa Eszter, Markó Ági, Lukácsné Kovács Szabina más más személyiség, ugyanakkor mindegyikük hisz a gyerekekben, abban, hogy bárkiből lehet bármi!

Azonban nem csak lelki oldalról szeretnék őket támogatni, hanem játékos formában szeretnék velük újra megszerettetni a tanulást, eszközöket adni a kezükbe, hogy a tudás megszerzése élmény legyen, és eközben a járványhelyzet miatt keletkezett hiányosságokat is pótolják.

A tábor első napján a négy mentor fogja egymást váltogatni, a keddi és szerdai napon pedig 2-2 mentor foglalkozik majd a gyerekekkel. Csütörtökön újra mind a négyen várják őket, a zárónapra pedig kirándulást terveznek a szervezők.

Dunakeszi kártyával 5 százalék kedvezmény jár a tábor árából.

Itt láthatják az összes tudnivalót:

Előző cikkTökölön kikapott, de még reménykedhet a Dunakeszi
Következő cikkBérelt sporteszközzel is elindulhatunk Dunakesziről a folyón