Caramel-koncerttel zárul vasárnap este a Dunakeszi Feszt. Az énekes fellépése azért is szenzáció, hiszen tavasszal még arról beszélt, hogy egy időre abbahagyja a koncertezést. Dunakeszi kedvéért azonban visszatér a színpadra.

Caramel
Caramel

Tavasszal azt mondtad, hogy sokáig nem fogsz koncertezni, most Dunakeszin fellépsz, hiányzott a színpad, az emberek?

Nagyon. Valójában tavaly jelentettük be, hogy idén kihagyok egy kis időt. Sok volt a szereplés, az Aréna-nagykoncert előkészületei, lemezfelvételek, stb. Eddig tartott a türelmem, hiányzott már a közönség.

Lesz újdonság a dalok között?

Igen, az Elzárt Övezetet mindenképp eljátsszuk.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=SXEqJAjTQik[/youtube]

 

Esetleg ez lesz a ráadás?

A ráadás maradjon meglepetés

Milyen hosszú koncertet adsz?

Rendes élő nagykoncert lesz. Hattagú zenekarunkkal 90 percet muzsikálunk majd.

Te leszel a főszám, a zárókoncert. Mennyiben más egy városi fesztiválon fellépni, mint mondjuk Budapest egy legnagyobb csarnokában énekelni?

Sokkal intimebb, gyakran lelkesebb is a közönség. Szeretem, amikor a közelemben érzem a rajongókat, közvetlen közelről sugározzák a szeretetüket, jobban kivenni a reakciókat. Jó látni az arcokat, ami az Arénában, más nagyobb helyszíneken nem jellemző.

Caramel1

Lesznek további koncertek, vagy ez egyedi kivétel?

Ez a koncert az idei Live! című turnémba illeszkedik, amely most kezdődött a budapesti Dohány utcai Zsinagógában és több nagyváros érintésével decemberben a Vígszínházban zárul.

Idén lesz új szám, vagy új számok? A stílus változik, módosul vagy marad az ismert Caramel-hangzásvilág?

Igen, 2 új dallal készülök. Az egyik lüktetőbb tempójú, míg a másik egy líraibb, blues-töltetű dal. Az egyikhez filmes klip is készül. Idén az ünnepekre várhatóan elkészül az életrajzi könyvem, jövőre pedig új albumot tervezünk. Ezek a nagyobb tervek dióhéjban, bízunk benne, hogy mind sikerrel teljesül.