Olvasóink 92 százaléka támogatja, hogy Burger King nyíljon a város déli határánál. A gyorsétterem júniusra készülhet el, addigra átadáják azt a kerékpárutat is, amely a Duna-part felé haladva éri él városunkat.

Két cikkben is beszámoltunk arról az építkezésről, amely Dunakeszi déli határánál zajlik. Egy Burger King épül. A céget első cikkünk után rávettük arra, hogy válaszoljon kérdéseinkre. Ebből kiderült, hogy egy 600 milliós beruházásról van szó, és júniusra készülhetnek el.

Mivel közösségi oldalunkon volt, aki nem örült a gyorsétteremnek, ezért szavazhattak az oldalunkon. Több, mint ezer voks érkezett, és olvasóink 92 százaléka támogatta a beruházást.

A Burger King a Postnak küldött válaszaiban azt is elárulta, hogy a hely kiválasztásában szerepe volt a most épülő EuroVelo 6 kerékpárútnak. Információink szerint ez áprilisra készülhet el.

A város azt tervezi, hogy a Budapest felől érkező bicajút egy részénél, a szántóföldeknél, fasort telepít, és egy kerékpáros-pihenő is elkészülhet, amely kapcsolódna a dunai strandhoz is. Ezek azonban még csak tervek, a közbeszerzés után leszünk okosabbak.

Előző cikkMárciusban indulhat a Kiserdő utca felújítása
Következő cikkMaszkosztással népszerűsítették az egyiptomi vagonok gyártását a gyártelepi állomásnál