2011 óta minden évben kiadja Dióssi Csaba polgármester éves beszámolóját – Polgármesteri beszámoló néven. A kiadványt most hétvégén kezdik terjeszteni.

Úgy gondoltam, hogy 2010-ben, amikor megválasztottak, óriási bizalmat kaptam az itt élőktől, és évente egyszer ilyen módon szeretnék beszámolni az elvégzett munkáról. Ez nemcsak az én munkám, egy komplett stáb és a teljes lakosság közös eredménye. A kiadványt végiglapozva láthatjuk, hogy a közösen kitűzött célok, fejlesztések hogyan valósultak meg” – mondta a polgármester a kiadványról.

A beszámoló tematikusan vezeti végig az olvasót. A képes összeállítás lehetőséget ad arra, hogy egy gyors vissztekintést kapjunk a 2022-es évről. Aki pedig bővebben kiváncsi a fejlesztésekre, egy QR-kód segítségével könnyen a fejlesztesek.dunakeszi.hu oldalon találhatja magát, és kedvére böngészhet.

Bemutatják például a tavalyi szenior szűrőnapot is. Ezt idén is megtartják, már lehet rá jelentkezni.

2022-ben, hasonlóan az előző 12 évhez, a közösségépítés különösen hangsúlyos volt. Mind a programokat, mind a beruházásokat úgy alakítjuk, hogy azok a közösség érdekeit szolgálják. Tereket alakítunk ki, intézményeket építünk, új programokat hívunk életre. Legközelebb most szombaton, a Dunakeszi Mindmegeszin találkozhatunk. Jöjjenek el, szurkoljanak és kóstolják meg a helyben készült disznótoros finomságokat!” – zárta a polgármester. 

A kiadványt most hétvégén kezdik terjeszteni. Aki mégsem kapja meg, az a honlapon is megtekintheti majd.

Előző cikkHóvirágba borult az arborétum
Következő cikkHázasság hete – 2. rész: Egy hiteles házasság története