Visszatért Dunakeszire a mindenki által várt, immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő KockaShow legókiállítás. Egy hatalmas legóünnep vár a látogatókra, ahol minden korosztály megtalálja a maga szórakozását.


Pethő Krisztián képviselő, a rendezvény egyik szervezője arra bíztat mindenkit, hogy látogasson el a művelődési központba ezen a hétvégén, ugyanis nem mindennapi élményben lehet részük.

“Merüljetek el a nyüzsgő városi forgatagban a terepasztalokon, ahol minden sarkon új meglepetés vár! Utazzatok vissza a középkorba, és vegyetek részt izgalmas lovagi kalandokban, vagy kalózkodjatok a tengeren, és fedezzétek fel a kincses szigeteket. A Star Wars rajongói számára is van jó hírünk: a galaxis messzi-messzi csücskéből érkező jelenetekkel és hősökkel találkozhattok. Ninjago City és lakói szintén várják, hogy felfedezzétek a titkaikat, miközben egy kis ázsiai újévi hangulat is átöleli a kiállítást. A Friends csapatával eltöltött laza délutánokról sem feledkeztünk meg, így ők is helyet kapnak a diorámák között. Természetesen a járműmodellek szerelmeseinek is készültünk lenyűgöző alkotásokkal, amik garantáltan megdobogtatják majd a szíveket” – olvasható a felhívásban.

Építs szabadon!


A KockaShow nem csak a nézésről szól. “Teljesítsétek a küldetéseket, építsetek szabadon, vezessetek vonatot vagy egyéb járművet, teljesítsétek zsetonos élményprogramjainkat, és ne felejtsétek el megkeresni az elkóborolt minifigurákat sem. Legójátszóházunk is vár minden építőművészt, ahol saját kezetekkel alkothattok meg valami egyedülállót, míg a legóbörzén megtalálhatjátok azokat a ritkaságokat, amikkel még teljesebbé tehetitek a saját gyűjteményeteket” – mondta Pethő Krisztián.

Információ

Dunakeszi KockaShow 2024
Dátum: 2024. április 12-14., péntek-vasárnap
10:00 – 18:00

Jegyárak:
gyermek – 1.600 Ft/fő
felnőtt – 2.000 Ft/fő
családi (2+2) – 6.000 Ft
csoportos (10 gyerektől) – 1.300 Ft/fő

Jegyek válthatóak a helyszínen a rendezvény napján.

Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

Előző cikkMire elég fél év?
Következő cikkTöbb százan segítenek a városi köztisztasági napon