Feleségére korábban kalapáccsal rátámadó férfi ölte meg két tinédzser gyermekét Győrben. A 112Press úgy tudja, a férfi nem túl régen szabadult a börtönből.

MTI/Krizsán Csaba

Három gyermeke láthatáson volt annál a férfinél, aki a hétvégén közülük kettőt megölt, majd önmagával is végzett. A legkisebb hatévest életben hagyta. A 112Press információi szerint az a H. G. volt a tettes, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A lap úgy tudja, a férfi nemrég szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában.

A rendőrség lakossági bejelentés alapján vizsgált át egy győri ipartelepen található lakást még vasárnap délután, ahol két gyermek – egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú – holttestére akadtak. A lakás egy másik helyiségében pedig megtalálták harmincöt éves édesapjuk holttestét is.  Közölték: a rendelkezésre álló adatok alapján a gyermekek halálát édesapjuk okozta, aki ezután öngyilkos lett – írta a rendőrség a honlapján.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!