Fekete László és felesége, Szonja fogadta Dióssi Csaba polgármestert és Benkő Tamás önkormányzati képviselőt. Kislányuk, Fekete Eliza kapta meg a 2000. babacsomagot, amely csupa pihe-puha és hasznos dunakeszi kincset rejt.

“Nagy szerelmesei vagyunk Dunakeszinek és persze egymásnak. Én ide születtem, és a feleségem is nagyon megszerette a várost” – mondta az édesapa.

Fekete Szonja és Fekete László gyermeke, Eliza kapta a 2000. babacsomagot

“Nem volt kérdés, hogy ide szeretnénk költözni, itt szeretnénk családot alapítani.

“Hat évig kerestük álmaink otthonát, és itt, Alsón meg is találtuk” – tette hozzá az édesanya. A pár azt is elmondta, hogy nagyon élvezik, hogy a közelben van a repülőtér, ahol kellemes sétákat tehetnek.

Dióssi Csaba a Postnak úgy nyilatkozott, hogy ez a szám azt mutatja, hogy jó döntés volt, amikor 2010-ben minden idők legnagyobb intézményépítési projektjébe fogtak.

“Ami a szülőknek fontos, nekünk is az. Itt érdemes óvodákat és bölcsődéket építeni, és a Dunakeszi Diáknegyedbe is lesz utánpótlás bőven”

– mondta mosolyogva Dióssi Csaba polgármester.

Dióssi Csaba polgármester és Benkő Tamás önkormányzati képviselő köszönti a Fekete család új tagját

Az újszülötteket 2015 óta köszöntik ilyen módon. Amennyiben önnek is született az elmúlt egy évben kisbabája, de még nem igényelte meg a csomagot, olvassa el a városi tájékoztatót. Tudta, hogy oltási támogatást is kérhet gyermekének?

Előző cikkKérhet segítséget, ha nem tud elmenni a karácsonyi csomagért
Következő cikk72 ezer diákért izgulhatunk