Olvasóink jól ismerik Mészáros Villőt, aki alázatos kitartásával és mosolyával sorra ér el szebbnél szebb sporteredményeket. Villő július 19-22 között részt vett az Országos Cápa Úszó Országos Bajnokságon. A kvalifikációhoz szükséges időeredmények meglétével számos egyéni és váltó számban indulhatott.

Legeredményesebben 200 m pillangón szerepelt, ahol hatalmas egyéni csúccsal egy hellyel maradt le a délutáni döntőről. Sokáig nem szomorkodhatott, hiszen másnap a 4×200 m női gyors váltóban a BVSC csapatában második helyezést ért el. Pénteken a 4×100 m női vegyes váltóban szerepelt. Villő a 100 méter pillangót úszva újabb második helynek örvendhetett.

A bajnokság utolsó napján a 4×100 m női gyors váltóban hatalmas harccal a harmadik helyezést sikerült megszerezniük. Villő minden váltóban a délutáni döntőben úszott, ezzel megérezve azt a hatalmas hangulatot, ami a szurkoló közönségnek és a csapat erejének köszönhetett.

A négy nap alatt minden versenyszámban egyéni csúcsot úszott. Édesapja szerint nagy kitartással és koncentrációval vette az akadályokat. Villő célja, hogy erejének fejlesztésével a jövő versenyszezonban is az élmezőnyben lehessen.

Az ifjú tehetség jelenleg a triatlon és kéttusa országos bajnokságokra készül, az úszás miatt az elmúlt néhány napban kicsit hanyagolt futás és kerékpározás edzésekre való nagyobb koncentrálással.

Előző cikkElkerülhetetlen a teljes útzár a Nap utcában
Következő cikkMegcsúszott autó döntött ki egy villanyoszlopot