A korábbi sikereket látva szerkesztőségünk úgy döntött, újabb fotópályázatot indít. A hírnév mellett értékes nyereményekért szállhatnak versenybe a jelentkezők, mutatjuk a részleteket.

A Dunakeszi Post Szeretünk, Dunakeszi címmel hirdet pályázatot. Ezen belül a téma szabadon választható. Kedvenc helyszín, legemlékezetesebb Dunakeszin megélt pillanat, legjobb helyi buli, a legszebb fa, virág, madár vagy egy gyönyörű naplemente. Szó szerint bármi jöhet, ami Dunakeszihez kötődik, és azt mutatja meg, mit szeret az illető Dunakesziben.

A pályaműveket március 12-26. között várjuk. Ezt követően a fotókat egy szakértői zsűri és természetesen a közönség is szemügyre veszi, így több esély is van a győzelemre.

2016-ban ezzel a csodás képpel lehetett elhozni az előkelő második helyezést, Kalinovits Gergő alkotása

Mit lehet nyerni?

Az első helyezett 2 fő részére egy 3 nap, két éjszakás wellnesshétvégét, a 2., 3. helyezett és a közönségdíjas 2 fő részére egy 2 nap, 1 éjszakára szóló wellnesskikapcsolódást nyerhet. Emellett a TOP 10 is értékes nyereményekben részesül.

További részletekkel hamarosan jövünk, addig is várjuk a képeket a foto@dunakeszipost.hu címre.

Ne feledjék, a képekre a közösségi oldalunkon is lehet szavazni, ezért minél hamarabb küldik be a fotójukat, annál több esélyük lesz a lájkok begyűjtésére!

Vigyázz, kész, fotózz!

Előző cikkIdén is Futakeszi
Következő cikkA családi után itt a szenior szűrőnap