Idén újra elrajtol Dunakeszi legnagyobb futóeseménye, a Futakeszi. Nevezni már lehet, nem érdemes kihagyni, még van egy kis idő formába lendülni.

Az elmúlt évek során Dunakeszin már hagyománnyá vált a Futakeszi, így idén áprilisban is, immáron X. alkalommal rendezik meg a város legnagyobb futóeseményét. A város kedvenc sporteseményére már lehet nevezni, részletekért kattintson ide.


A nevezési információkban ez áll: “A 2,5 km-es, 5 km-es és a 10 km-es verseny távokra a résztvevők rajtszámot kapnak, amelyek mikrochippel vannak ellátva. Ezzel tudjuk garantálni mindenki számára a pontos időmérését. A verseny előtt a kijelölt 2 chip-kontroll ponton kipróbálhatod, hogy működik-e. Ezzel kell, hogy átfuss a rajtszőnyegen, majd érkezéskor a célszőnyegen, a kapu alatt. Az 5 km és a 10 km-es távokra a rajt és célidő különbsége adja a ‘nettó versenyzési idődet’, ezért nem is kell előre tolakodnod a rajtnál, mert úgyis csak akkor indul el a te időd, ha áthaladtál a rajtkapu alatt. A 2,5 km-es hosszúságú versenyen pedig, ‘bruttó versenyzési időt’ fogunk mérni. A célba érés után frissítőt biztosítunk.”

Hajrá!

Előző cikkGyűjtsük össze közösen Dunakeszi értékeit!
Következő cikkMesés nyeremények várják a Dunakeszi Post fotópályázatán