Az M0-ás autóúton, Maglódnál, február 12-én hajnali 1 óra előtt nem sokkal balesetet szenvedett egy autó. A kocsit vezető nő kiszállt a járműből, majd látszólag érthetetlen módon az autóút másik oldalán bóklászott.

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy egy autó Maglód közelében a szalagkorlátnak csapódik, majd a női sofőr kiszáll az oldalára borult kocsiból. Láthatóan megcsúszott a jármű. Utána átmászik az elválasztósáv szalagkorlátjain és elkezd visszafelé gyalogolni a száguldó autók, kamionok mellett.

A Közút kamerái ráadásul azt is felvették, ahogy autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek, de nem találják a sofőrt. A kóborló nőt kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy ittasan vezetett.

A Magyar Közút azt kéri, ha bármilyen oknál fogva balesetet szenvednének, akár országos, akár helyi utakon, amint tehetik, azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot, ha van rá idejük, kapcsolják be legalább a jármű vészvillogóját, hogy éjszaka is észrevegye a többi autós a balesetet szenvedett kocsit. Gyorsforgalmi utaknál pedig az adott pályaoldalon a szalagkorláton túli területen várják meg a segítséget.

A fotó és a videó a Magyar Közút felvétele.

Előző cikkÖsszejött a 100 km/h az M2-esen
Következő cikkDunakesziről indult el, NB I-es focista lett belőle