Dunakeszin élt és egy szezont a VSD-ben is játszott Tamás Olivér. Volt már U19-es válogatott, jelenleg a Paks NB I-es labdarúgója. Vele készített interjút a VSD honlapja.

Tamás Olivér 2001. április 14-én született Kárpátalján, az ukrán–román határ mentén található Aknaszlatinában. Futballozni már Budapesten, a Dalnoki Jenő Akadémián kezdett, 2008-ban. Később a Ferencváros utánpótlásában szerepelt, hogy 2017-ben Dunakeszire igazoljon. Akkor ifj. Albert Flórián volt a vezetőedzője és nála mutatkozott be először felnőtt mérkőzésen.

Éppen ezért nagyon jó érzésekkel emlékszik vissza a 2017-es szezonra, hiszen sikerült egy nagyon jó közegbe bekerülnie és elmondása szerint “nagyon szép fél évet töltöttem itt”.

A Ferencváros és Fehárvár következett, jelenleg viszont a Paks focistája. Erről így mesélt: “Pakson Bognár György a vezetőedző. A mesterrel már korábban dolgoztunk együtt Budaörsön, igaz, hogy csak pár hónapot, de nagyon élveztem a közös munkát, szóval tudtam nagyjából mire számíthatok. Hála Istennek, megkapom a játéklehetőséget, én pedig a játékommal próbálom segíteni a csapatot és élvezni a bizalmat”.

A honlap végül megkérdezte, hogy mit üzenne a VSD fiataljainak. A válasz egyértelmű: “Élvezzék minden egyes percét annak amit csinálnak, legyenek alázatosak és ami a legfontosabb, kitartóak!”

Címlapfotónk a Paksi FC honlapjáról való.

Előző cikkGyalog indult haza egy balesetet szenvedő nő az M0-áson
Következő cikkDrónnal vihetik ezentúl az életmentő vért Dunakeszin