Nagy kópé az én kisunokám, de nem hittem volna, hogy világgá megy – ezt mondta az a 66 éves férfi, aki az unokájára vigyázott, de a kicsi közben meztelenül világgá ment. További meghökkentő részletek az utcán legalább 700 métert sétáló 3 és fél éves gyerek történetéből.

Az álmából ébredő fiúcska előbb betotyogott a nagypapához, aki épp meccset nézett, az Eb-döntő ismétlését. Majd kinyitotta a kulcsra zárt lakásajtót, kibaktatott a társasház ajtaján, aztán kisétált a lakóparkból.

Korán volt még a reggelihez, meg aztán Kristófka bátyja is aludt még, ezért nem álltam fel, hogy kaját adjak neki – mesélte a Blikknek László. – Nem akartam hinni a fülemnek, amikor a lányom azzal hívott az irodából, hogy rendőrök találtak rá az anyaszült meztelen Kristófkára, és épp úton vannak vele hazafelé.

A bulvárlap kiderítette azt is, hogy a kisfiú a Fóti úti sétája közben megéhezett, betért egy élelmiszerboltba, ahol épp rendőrök vásároltak. Jó fejek voltak az egyenruhások, bevitték az unokát a közeli bölcsődébe, hogy ruhát kérjenek neki. Ott az egyik dada felkiáltott: “De hiszen ez a Tilda gyereke, a Kristófka!” – folytatta a nagypapa, aki beszámolt még arról is, hogy a rendőrök vitték haza a gyereket miután beszéltek a mamájával.

Fotónk illusztráció.

Előző cikkMa is hatalmas menetrendi felfordulást okoz a kisiklott vagon
Következő cikkKülönleges Sajdik-rajzokat kapott meg Dunakeszi