Pénteken 16 órakor kezdődik a város legnagyobb szórakoztató, kulturális rendezvénye, a Dunakeszi Feszt. A tavaly elmaradt programsorozatra idén vigye magával a védettségi kártyáját, ezt okostelefonon is bemutathatja az EESZT alkalmazáson keresztül.

A védettségi kártyát is kérik azoktól, akik kilátogatnak a ma kezdődő Dunakeszi Fesztre. Ezt okostelefonon keresztül is be lehet mutatni, “lecsipogják majd a bejáratnál” – tudtuk meg az önkormányzattól. A belépést egyszerűsítendő, a belépéshez szükséges karszalagokat már ma 13 órától átvehetik, nem kell megvárni a kapunyitást.

Fontos, hogy a rendezvény az esti nagykoncertek idején fizetős (9500 Ft a bérlet), pénteken 4500 Ft, de a helybelieknek ingyenes. Ehhez Dunakeszi Kártyára van szükség. Ezt a Dunakeszi Applikáción keresztül tudja igényelni okostelefon segítségével (Google Play, App Store). Még a Feszt bejáratánál is segítenek ennek letöltésében. Androidos és iOs (Apple) telefonokra is lehetséges.

A program

Egyébként a Post szavazó olvasóinak háromnegyede azt mondja, hogy kilátogat az idei Fesztre. Mindez azért érdekes, mert több ezer embert várnak a rendezvényre.

Előző cikkMi ez a sok zöldség, különleges vendége lesz a Fesztnek
Következő cikkMegnyílt a Dunakeszi Feszt, a kajasátoroknál várják az emberek a Wellhellót