Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 22 éves lány fulladt az ünnepek alatt a Dunába Gödnél. Az egyik bulvárlap meglepő információkkal árnyalja a tragédiát.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy egy 37 éves férfi és egy 22 éves lány ült abban a gumicsónakban, amely felborult múlt szombaton a Dunán. A férfit sikerült kimenteni, a lányt nem. Arról is írtak a lapok, hogy egy társasághoz tartoztak, akik italoztak a parton, de ez nem kapott túlságosan nagy hangsúlyt a hírekben.

A Story azonban kiszúrt egy kommentet. Dietz Gusztáv, aki a szépségkirálynő, Laky Zsuzsi férje és egyébként harcművész, menthette ki a részeg férfit a folyóból, de nem akármilyen körülmények között. A bulvárlap azt írja: észrevették a kommentet, amelyet Dietz Gusztáv tett a közösségi médiában. Ebben az áll: “Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni! Akikkel együtt jöttek, meg sem próbáltak segíteni nekünk!? Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből! A társasága, mintha mi sem történt volna, szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat pedig nagyon, de sajnos nem fogják!” – írja csalódottan Guszti Dér Heni Instagram-oldalán.

Dietz Gusztáv (beceneve: Cápa) lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos. 2008 és 2016 között volt aktív ketrecharcos. Jelenleg a 2003-as Európa szépe, Laky Zsuzsi férje, mely házasságból két lányuk született. A család jelenleg Gödön él.

Előző cikkEzért veszélyes a Dagályra járni fürdeni, könnyen kaphat egy maflást az ember
Következő cikkÉgett egy kombájn Dunakeszi határában