A Városi Sportegyesület Dunakeszi női kézilabdaszakága szeretettel várja a 2007, 2008, 2009, 2010-ben született lányokat toborzó eseményére. “Ha készen állsz egy izgalmas kihívásra, és egy jó hangulatú csapat részese szeretnél lenni, akkor itt a helyed!” – áll a felhívásban. Emellett az évet egy jótékonysági meccsel zárják. Menjenek, szurkoljanak a dunakeszi csapatnak, és vigyenek magukkal egy tábla csokit is!


Időpont: 2023.12.13., 17:00 óra
Helyszín: Magyarság Sportcsarnok, Dunakeszi

Emellett jótékonysági mérkőzést is tartanak. “December 9-én, szombaton, különleges esemény vár ránk, amikor a női kézilabdaszakág hazai pályán búcsúzik az évtől a Dunakeszi-Gödi SE elleni mérkőzésen. A rendezvény azonban nem csak egy egyszerű mérkőzés lesz, hanem együtt ünnepelhetünk és adhatunk is. Az idei utolsó hazai mérkőzésen gyűjtést szervezünk, amelynek célja a rászoruló gyermekeink támogatása. A jótékonysági összegyűjtés keretében minden szurkolót arra buzdítunk, hogy hozzon magával egy tábla csokit, melyet átadunk azoknak, akiknek ez az apró gesztus valódi boldogságot jelent majd az ünnepek alatt” – áll az egyesület felhívásában.

A rendezvény részletei:

  • Dátum: 2023. december 9., szombat
  • Időpont: 16:00
  • Helyszín: Magyarság Sportcsarnok
  • Ellenfél: Dunakeszi-Gödi SE

A szervezők a szurkolókat arra kérik, hogy ne csak a lelátón, de szívvel és csokival is támogassák a csapatot és ezen keresztül a rászoruló gyermekeket.

Előző cikkCsengő gyermekhangok kíséretében gyújtották meg az első adventi gyertyát Dunakeszin
Következő cikkHangolódjon ünnepi zenével a karácsonyra