Ha szeretne túllépni a bevásárlóközpontokban november közepétől hallható karácsonyi zenéken, és szeretne igazi, ünnepi koncertekkel hangolódni a karácsonyra, akkor olvassa el ajánlónkat, több programot is mutatunk.

Minden évben az egyik legjobban várt előadás a Városi Karácsonyi Hangverseny. A Bárdos Lajos Általános Iskola és a VOKE József Attila Művelődési Központ hagyományos karácsonyi hangversenye minden évben garantálja a karácsonyi hangulatot. Fellépnek az iskola diákjai és a város művészeti csoportjai is. A jegy 1200 forint, a művelődési központban lehet megvásárolni.

December 10-én ünnepi koncertre hívja a dunakeszieket a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. Helyszín és időpont az alábbi plakáton található. Ide a belépés díjtalan.

Aki pedig családi programon gondolkodik, annak az alábbi felhívást ajánljuk figyelmébe:

“Keltsük együtt életre advent csodáját! Balatoni Kata Csillagrege könyve kíséri a varázslatos utunkat. Szeretettel várok minden családot az interaktív foglalkozásra, ahol a játéké, a közös éneklésé, a hangolódásé lesz a főszerep. Az esemény ingyenes, a Facebook-eseményen kell visszajelezni. A helyszínt a VOKE József Attila Művelődési Központ biztosítja a programhoz” – olvasható az Így tedd rá! eseményében.

Előző cikkJótékonyság és toborzás – Mozgalmas a VSD kézisek élete
Következő cikkFényárban úszik Dunakeszi