Ismeretlen tettesek azonosításához kérik a Pest megyei rendőrök a lakosság segítségét. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Rablási Alosztálya folytat eljárást 13000/474/2015. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A csuklyát nem viselő férfiról grafika készült.

20150810102016

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négy ismeretlen személy 2015. október 1-jén 21 óra 30 perc körüli időben bement egy dunakeszi családi házba, ahol „Rendőrség! Házkutatás!” felkiáltással az ott tartózkodó családot készpénz és kábítószer átadására szólította fel. A követelésnek a sértettek nem tettek eleget, ezért a tettesek egyike egy fegyvert vagy annak utánzatát szorított a 13 éves sértett fejéhez, miközben társai átkutatták a lakást. Az ismeretlen tettesek a lakásból két pár arany fülbevalót és készpénzt tulajdonítottak el, majd távoztak a helyszínről.

A négy tettes közül az egyik férfi, – aki nem viselt csuklyát, – kb. 170 cm magas, vékony testalkatú és borostás volt. Haja rövid és szőkés barna. A rablás elkövetésekor „Police” feliratú baseball sapkát, kesztyűt és sötét árnyalatú nadrágot viselt, nyakában rendőrségi jelvény volt. Társai fekete színű csuklyát viseltek, 170 centiméternél magasabbak és 30 év körüliek voltak. Mindhárman fekete színű bomber dzsekit, fekete színű nadrágot és kesztyűt viseltek a bűncselekmény elkövetésekor. A ruha hátoldalán zöld színű „Police” felirat volt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

forrás és kép: police.hu

Előző cikkDunakeszin forgat a Kincsem filmet készítő stáb
Következő cikkA Dunakeszi Rendőrkapitányság szebb, mint újkorában