A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében valósul meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság épületének teljes energetikai korszerűsítése.

rendőrségi épület

Az rendőrség külső felújítása már megtörtént, ezáltal az egész környék megszépült és szebb lett Dunakeszi városképe is. A renoválás a monumentális épület belső tereire is kiterjed.

Az eddigi fejlesztések során sor került a nyílászárók cseréjére, 379 darab radiátor cseréjére, homlokzati és lábazati hőszigetelésre, valamint a födémek hő-és vízszigetelésére is. Emellett fényforrások cseréje, 24 darab vákuumcsöves napkollektor telepítése is megvalósult hőtároló tartályok beszerzése mellett. A radiátor-cserével együtt szabályozható radiátorszelepek is megvásárlásra kerültek az energiahatékonyság további javítása érdekében.

rendőrség

A fejlesztés megvalósításával a Rendőrkapitányság épülete megfelel a kor hőtechnikai követelményeinek, javul az energiafelhasználás hatékonysága, az épület energetikai besorolása. Ennek hatására a fenntartási költségek jelentős mértékben fognak csökkenni, valamint az épület hőkomfortjának növekedése miatt a munkakörülmények javulása is megvalósul.

forrás: police.hu

Előző cikkIsmeretlen tettesek rendőrségi álcával raboltak ki egy dunakeszi családot
Következő cikkAz Aradi vértanúkra emlékeztek Dunakeszin