Egy nagyon szerethető énekes műsorával folytatódott a nyári színház programja. Caramel koncertjén jártunk. A Katonadombon lelkes közönség fogadta a nagyszerű előadót.

Molnár Ferenc “Caramel” a 2. Megasztárt nyerte meg 2005 tavaszán. Az eredményhirdetés után elénekelte egy saját számát, a Szállok a dallal-t. A mostani koncerten is elhangzott ez az azóta már nagyon népszerű szám, amelyet a közönség most is együtt énekelt a művésszel. Caramel a szám előtt elmondta, hogy az akkori két és fél perc alatt átgondolta az életét, és tudta, hogy egy óriási lehetőséget kapott az élettől. A tehetséges és nagyon szimpatikus énekes azóta is az egyik legnépszerűbb előadó. Az egész koncert hangulata nagyon oldott, baráti volt. Az énekes még a születésnapos Gyurics Zsoltot is köszöntötte az ismert Happy birthday dallal – valaki egy papírcetlin adta át az információt neki, ő pedig örömmel tett eleget a kérésnek.

A koncert előtt röviden beszélgettünk Caramellel.

Milyen volt a nyarad?

  • Elég húzós volt eddig a nyár, hál’ istennek. Azért örülök ennek, mert két év teljesen kimaradt, egy-két online eseményt tartottunk összesen. Nagyon jó volt, hogy belevághattunk újra a koncertezésbe, amióta beindultunk, sokat megyünk. Szerencsére a naptárunk tele van, így az év további részében is járjuk az országot.

Jártatok már Dunakeszin?

  • Igen, még a COVID előtt felléptünk egy szabadtéri rendezvényen, akkor is nagyon jól éreztem itt magam. De annak is már minimum 3 éve. Jó újra itt lenni!

Mit lehet tudni a mai koncertről?

  • Az érdekesség, hogy élőben játszunk, ez nekünk már nagy öröm. Lesznek új dalok is, például a Védj meg magamtól és Willcox-szal közös számunk, a Visszavágyom. Ezen kívül még jó sokat eljátszunk az elmúlt 18 év dalaiból.

Bár az énekes elárulta, hogy a betegsége után a torka még nem az igazi, de annyira magával vitte a hangulat, hogy előre nem tervezett dalt is játszott a zenekarával.

A nyári színház következő, egyben utolsó előadása az Urban Verbunk produkciója lesz.

Előző cikkNapokon belül kész a Tőzegtavi út felújítása
Következő cikkJól halad a monumentális Dunakeszi Diáknegyed építése