6 héten át hetente 200 gyereket táboroztat kedvező áron a város a modern és ligetes Duna-parti helyszínen. “Az idén is élményekben gazdag vakációról szeretnénk gondoskodni a Dunakeszin élő általános iskolás gyermekek számára, ezért a városi tábor idén is megnyitja kapuit a kalandra vágyó gyermekek előtt” – olvasható a felhívásban.

“Az önkormányzat valós szülői igényekre reagálva biztosítja a táborozási lehetőséget a gyerekeknek. Támogatással, kedvezőbb áron vehetik igénybe a dunakeszi családok. Segítünk a szülőknek elhelyezni a gyermekeiket, amíg ők dolgoznak, így a dunakeszi gyerekeknek nyáron is van mit csinálni” – nyilatkozott a Postnak Dióssi Csaba polgármester. A városi nyári napközis tábor időszaka 2024. július 1-augusztus 9. A jelentkezési határidő 2024.április 15-től május 17-ig tart.

Nyári tábor helyszíne:
VSD Nyíltvízi Edzőközpont, Dunakeszi, Duna sor 29.

A tábor naponta 11 órát üzemel:
Hétfőtől-péntekig, 7:30-tól 15:30 óráig;
Ügyelet: 6:30-tól és du. 15:30-tól 17:30-ig.
Táborvezető: Rákos Nikoletta.
Elérhetősége: telefon 06-20/ 326 4333

A helyi programok ingyenesek.

A táborban számos foglalkozás és program várja a gyerekeket

Információk

  • A tábor befogadóképessége férőhely tekintetében korlátozott.
  • Minden jelentkező maximum 3 turnusra jelentkezhet.
  • Az iskoláskorú óvodások jelentkezését csak abban az esetben fogadják el, ha nagyobb testvére jelentkezett ugyanarra a turnusra.
  • A táborba csak Dunakeszin lakó vagy dunakeszi általános iskolába járó gyerekeket fogadnak.
  • Az általános iskola 1-6. osztályos tanulói vehetnek részt a táborban.
  • SNI gyerekeket a tábor nem tud fogadni, mivel nem tudják biztosítani az ilyen nehézségekkel küzdő gyerekek szakszerű ellátását.
  • A turnusokat a táborvezető a jelentkezések beérkezésének sorrendjében tölti fel.
  • Amennyiben férőhely hiányában nem biztosítható adott turnusban a gyermek táboroztatása, a szervezők e-mailben jelzik azt a szülő felé.
  • A táborozás ideje alatti utólagos jelentkezések elfogadására csak szabad férőhely esetén van lehetőség.
  • A táborozás ideje alatt jelentkezni a táborvezetőnél lehet.

Jelentkezés

A táborba jelentkezni a következő linken lehet:

online jelentkezési lap

Az étkeztetés biztosítását utólagos jelentkezés esetén, legkorábban az Étkezési Csoportnál történő jelentkezés és az étkezési számla kiegyenlítését követő harmadik naptól tudják biztosítani.

Költségek, befizetés rendje

A tábor eszközhasználati díja 6.000.-Ft/hét/fő.
Étkezési kedvezményre jogosult és ingyenesen étkező gyermekek részére az eszközhasználati díj: 3.000.-Ft/hét/fő

Tábori étkezési díj: 6.375,- Ft/ hét/fő (1.275.-Ft/nap/fő), amely napi háromszori étkezést tartalmaz.

A tanévben étkezési kedvezményre jogosult gyermekeknek a tábori étkezési díjra is érvényes a kedvezményük, amennyiben a kedvezményre jogosító időszak lefedi a tábori részvétel idejét. A kedvezményt az eszközhasználati díj vonatkozásában is kiterjeszti Dunakeszi Város Önkormányzata (fél árban vehető igénybe). A térítésmentesen étkezőknek a tábori jelentkezéshez az ingyenességről szóló sorszámozott igazolást szükséges átvenni az Étkezési Csoportnál. Diétás étkezési igényt az Étkezési Csoportnál kell jelezni.

A tábori eszközhasználati díj befizetése az Étkezési Csoport által kiállított, az étkezési díj befizetéséről szóló igazolás bemutatásával lehetséges.
Az igényelt, illetve az időközben új igényként választott turnus(ok) étkezési díját a kiválasztott turnus kezdőnapja előtt 3 munkanappal kell befizetni a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában. Az eszközhasználati díj befizethető a tábor helyszínén is, a tárgyhét hétfőin 07.00 és 09.30 között a fenti feltételek szerint.

Az étkezési díjak befizetésére kizárólag személyesen és készpénzben a DÓHSZK Étkezési Csoport pénztárában van lehetőség (2120 Dunakeszi, Vasút u.11), annak nyitvatartási idejében (ügyfélfogadási rend megtalálható a szülői felületen:  https://dunakeszi.makof.hu ). Közös befizetésre (eszközhasználat + étkezési díj) ugyanott, június 24. 14.00-18.00 között van lehetőség. A befizetésről sorszámozott igazolást állít ki a DÓHSZK Étkezési Csoport, melyet a tábor első napján kell bemutatni/leadni a táborvezetőnek.

Az étkezés lemondását legkésőbb a tárgynapot megelőző munkanap, reggel 9.30 óráig lehet megtenni a tanévben megszokott rend szerint. Bővebb információ itt érhető el.

Előző cikkRekordszámú nevező és ragyogó napsütés a jubileumi Futakeszin
Következő cikk340 önkéntes szedte a szemetet Dunakeszin