Mint minden évben, a szervezők ezúttal is sajtótájékoztató keretében mutatták be a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny zsűritagjait. Az eseménynek – szokás szerint – csütörtök délután a dunakeszi Part Cafe étterem adott helyet – írják a dunakanyarregio.hu oldalán.

dkh7

A megjelenteket Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja verseny ötletgazdája és főszervezője köszöntötte, majd a városvezetés képviseletében Csoma Attila fejezte ki örömét, hogy idén is Dunakeszin, a Művelődési központban tartják meg az országos hírű, nagyon színvonalas rendezvényt. Ezt követően a szervezők bemutatták az idei zsűri tagjait.(balról-jobbra):

Farkas Pál, zeneigazgató, karmester
Toldi Tamás, művészeti díjas énekes, dalszövegíró
Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője
Szolnoki Péter, énekes, dalszerző
Kaszás Géza, színművész

Az elismert szakemberek elmondták, hogy minden versenyzőt építő kritikával fognak illetni, és úgy véleményezni a produkciókat, hogy az segítség legyen a további karrier építésében. Mindenkinek azt ajánlják, hogy ha éreznek magukban tehetséget az énekléshez, ne féljenek, mindenképpen jelentkezzenek és mutassák meg magukat bátran! Loksa Levente szervező elmondta: idén is egy nagyon színvonalas versenyre várják a jelentkezőket. A Dunakanyar Hangjára a válogatás napjáig, egészen február 13-ig lehet jelentkezni, akár e-mailben, facebook-on, vagy akár aznap, ott személyesen is a helyszínen. A jelentkezés ezúttal sincs korhatárhoz kötve, bárki jelentkezhet, bármilyen zenei műfajban, sőt akár saját szerzeménnyel is! Két kategóriában hirdetnek majd győztest: gyermek és felnőtt kategóriában. Az értékes nyeremények között stúdiófelvétel, videoklip forgatás, wellness hétvége, vacsorameghívás és számos tárgynyeremény is szerepel. Érdemes jelentkezni, hiszen a Dunakanyar Hangja eddigi felfedezettjei között szerepel például Kováts Vera és Benji is, akiknek szintén ez a verseny adott először erőt és lehetőséget a további fejlődéshez. Benji például tavaly 3. lett az X-Faktorban, idén pedig bekerült a Dal legjobb 30 előadója közé.

Bővebb információ a versenyről: www.dunakanyarhangja.hu

 

Forrás: dunakanyarregio.hu

Wernke Ádám
Fotó: Endrész Zita, Mózes Bernadett

Előző cikkÁtadták a József Attila Művelődési Központ felújított épületét
Következő cikkMár egy éve szolgálatban a 15. háziorvosi körzet