A József Attila Művelődési Központ épülete a megszokott, változatos programkínálattal és teljesen megújult külsővel várja Dunakeszi polgárait. A felújított épületet Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere és Csoma Attila, az intézmény igazgatója adta át a városiaknak. 

dióssi_VOKE

Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere elmondta, a VOKE és a Dunakeszi Programiroda kínálata iránt egyre nő a kereslet, mivel a lakosság nyitott a sport és a kulturális programokra is. Így az itt élők igényeit is figyelembe véve sürgetővé vált a művelődési központ renoválása. Az Önkormányzat teljes egészében saját forrásból finanszírozta a munkálatokat. A felújítás biztosítja az energetikai feltételeit annak, hogy idén nyáron a belső terek korszerűsítése is megkezdődhessen – tette hozzá Dióssi Csaba.

Csoma Attila elmondta, 4 hónapos munkafolyamatot követően kapott új külsőt az épület. A hibák már akadályozták a napi munkát, tevékenységet, így a felújítás elkerülhetetlen volt. Megyei, sőt országos szinten is nagyarányú a ráfordítás, ami jelzi, az Önkormányzat bízik a VOKE munkájában, elismeri, hogy az intézmény dolgozói jól végzik  a munkájukat. Csoma Attila hozzátette: a felújítás lehetővé teszi, hogy még tovább emelkedjen a szolgáltatás színvonala.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]