Czifra Pálné Piroska néni derűje mindenkit magával ragadott. Jókedvűen, vidáman és egy kis koccintással fogadta az őt köszöntő Csoma Attila önkormányzati képviselőt és Sipos Dávid alpolgármestert. Mint mondta, Dióssi Csaba polgármester már felköszöntötte a nyugdíjas klub ünnepségén, így külön meglepetés volt számára, hogy otthonában is gratuláltak neki a kerek születésnaphoz.

Piroska néni elképesztő életszeretettel van megáldva, legalább 20 évet letagadhatna, amihez a jókedve is biztosan hozzájárul. “Optimistának kell lenni. Nem kell mindjárt elkeseredni, ha jön egy nehézség. A jókedv mindenen átsegít” – üzeni a fiatalabbaknak Piroska néni.

A hosszú élet titka a derű

54 évesen veszítette el a férjét, de nincs egyedül, hiszen lánya, két unokája, négy dédunokája és egy ükunokája veszi körbe szeretettel.

Czifra Pálné Piroska néni egy kis koccintással várta az őt köszöntő Csoma Attila önkormányzati képviselőt és Sipos Dávid alpolgármestert

“Imádom őket. 2013 óta élek itt, Szegedről költöztek ide. Jöttem a családom után, de nem bántam meg, mert itt körbevesznek a gyerekek és a nyugdíjas klub. Nagyszerű közösség van Dunakeszin, a Duna-part pedig a kedvenc helyem a városban” – nyilatkozta a Postnak az ünnepelt.

Csoma Attila, a körzet önkormányzati képviselője köszönti Czifra Pálné Piroska nénit

“Amikor a COVID-járvány volt, akkor is minden segítséget megkaptunk. Felhívtak telefonon, hogy kell-e segítség, itt törődtek velem akkor is. Szerencsére azonban a családom mindenben segít, van okostelefonom, csak egy gombnyomás és máris hárman jönnek segíteni” – tette hozzá Piroska néni.

Isten éltesse sokáig erőben, vidámságban, egészségben!

Előző cikkDunakesziről is várja az utazókat a Zemplén egyik legszebb települése
Következő cikkSzavazzon a helyi értékekre!