Dióssi Csaba polgármester a szociális munka napja alkalmából személyesen köszöntötte a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központjának munkatársait. Az is kiderült, ki kapta idén az Év szociális munkása elismerést.

Köszöntőjében kiemelte, hogy lelkileg nem könnyű munka az övék. Sőt, a járvány és a háború csak még inkább terheli ezt a szektort. Háláját fejezte ki a megjelenteknek. „Köszönöm a szociális háló minden dolgozójának, hogy nap mint nap helytállnak a családokon belül adódó problémák leküzdéséért, a támogatásra, segítségre szorulók gondjainak enyhítéséért.”

Szabóné Ónodi Valéria intézményvezető a díj átadása előtt kifejtette, miért is Tordai Hajnalka kapta idén a díjat. Mint megtudtuk, Hajnalka szíve és mozgatórugója az egész csapatnak. Ott segít, ahol tud, türelme és talpraesettsége pedig végtelen.

Alázatosságát és odaadását az is mutatja, hogy nem is számított a kitüntetésre, és óriási meghatódottsággal fogadta az elismerést.

Tordai Hajnalkát, a DÓHSZK Család- és Gyermekjóléti Központjának munkatársát kollégái szavazatai alapján választották az év szociális munkásának.

Az ünnepség végén minden kollégát egy-egy dunakeszi ajándékkal köszöntött Dióssi Csaba polgármester.

Előző cikkÍgy lehetsz coach – A nélkülözhetetlen ICF-kézikönyv
Következő cikkLámpások lepték el a várost