Már rögtön az első nap erős volt a Dunakeszi Feszten – a Hooligans adott nagy koncertet, majd T. Danny, a BSW és Metzker Viktória bulija következett. Nézze meg videónkat és képeinket az első napról.

Bár az új helyszínre költözött rendezvényen kapunyitáskor még csak lézengtek az emberek, estére szép kis tömeg gyűlt a színpad elé a Dunakeszi Repülőtéren.

A fesztiválozókat Tuzson Bence, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte: “Végre ismét együtt lehetünk a Dunakeszi Feszten, új helyszínen, mert a korábbit már kinőttük – mondta a képviselő. – Eddigi történetében bizonyára a mostani Feszt lesz a legnagyobb. Sokan vagyunk és köszönetet érdemelnek mindazok, akik megszervezték ezt az eseményt. Elsősorban Dióssi Csaba polgármestert illeti köszönet, aki az egész rendezvény házigazdája. Köszönjük, hogy kitaláltad és folyamatosan gondoztad ezt a rendezvényt.”

Tuzson Bence képviselő, és a Dunakeszi Feszt házigazdása, Bűdi Szilárd

Ezután jöhetett a buli, nagymamák unokáikkal, fiatalok és régebb óta fiatalok is feltűntek a közönség soraiban.

A szombati napon érdemes megnézni a 7Próbát, ahol délig mérkőznek meg egymással a csapatok, erről bővebb ismertetőt ITT talál, illetve este jön a Tankcsapda is.

Korábban minden hasznos információt összegyűjtöttünk a Fesztről. Mielőtt elindul, olvassa el: házirend, buszmenetrend, program.

Előző cikkMinden, amit a Dunakeszi Fesztről tudni lehet
Következő cikkNagy csata volt a 7próba