Egy új szolgáltatás bevezetésénél azt gondolnánk, idő kell, amíg elterjed a híre, de a Rapid Bölcsi esetében úgy látszik, erre nincs szükség. Bekukkantottunk, kérdezősködtünk, és meg is mutatjuk, milyen az önkormányzati időszakos gyermekfelügyelet Dunakeszin.

A Fóti úton a Százszorszép Bölcsőde épületében működő Rapid Bölcsődébe már az első héten több érdeklődő érkezett. Szeptember első napján öten jelentkeztek, mostanra már kilenc regisztrált család van, és folyamatosan érkeznek a megkeresések.

A vezetőt az eddigi tapasztalatokról kérdeztük, aki elmondta, hogy mindenkitől pozitív visszajelzést kapnak. “Akik egyszer jöttek, rögtön foglalják is a következő időpontot. Mindent megteszünk, hogy képzett kisgyermeknevelőinkkel biztonságos, szeretetteljes közeget alakítsunk ki a kicsik számára” – mondta Szaladják Gabriella.

Hédi anyukája lelkesen mesélt arról, hogy lassan a beszoktatás végéhez érnek, hetente kétszer 3 órát tervezik igénybe venni a szolgáltatást.

Hédi anyukája minden ismerősének reklámozza a helyet

“Hatalmas szükség volt a Rapid Bölcsődére. Én amint lehetett, felvettem a kapcsolatot a bölcsivel, még a felmérésnél kitöltöttem a kérdőívet, a névválasztásban is aktívan részt vettem. Hiánypótló szolgáltatás, nagyon örülünk neki. Úgyhogy én promotálom minden ismerősömnek” – kezdett bele az édesanya.

A szoba, a felszereltség, minden körülmény nagyon tetszik nekik.

Egyre nagyobb az érdeklődés

“Ha belegondolunk, hogy egy órás babafoglalkozás háromezer forint körül van, ahol nekem is ott kell lennem, ez szinte ingyen van. Van Dunakeszi Kártyánk, amivel ide 1000 forint/óráért tudunk jönni, ez óriási segítség”

– emelte ki Hédi anyukája.

Ha önt is érdekli a szolgáltatás, olvassa el a korábbi összefoglalásunkat.

Előző cikkMesés képek találtak gazdára, nem is akárhogyan
Következő cikkA polgármester nem várt tovább – Újra járható a Klapka utca