Varga Zoltán Pétert a közösségi oldalán közzétett bejegyzése szerint a Váci Rendőrkapitányságon személyes adattal való visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vargát, a Jobbik képviselőjét egyébként egy másik ellenzéki képviselő jelentette fel, majd a bejegyzés alatt a DK-s Tonzor Péter is nekifeszült Vargának.

A kommentek között többfelé ágazik a történet: olvasható jobbikos képviselő ellen folyó eljárás és DK-s képviselő ellen folytatott etikai eljárás is.

Dr. Tóth Ágnes a Demokratikus Koalíció tagja és egyben a Pest Megyei Közgyűlés DK-frakciójának tagja is a mai napig. Dr….

Közzétette: Varga Zoltán Péter – 2023. augusztus 24., csütörtök

A két helyi ellenzéki politikus, Varga és Tonzor egymásra mutogat, miközben a kommentekben hitelességi kérdéseket is boncolgatnak.

Tonzor Péter (DK) és Varga Zoltán Péter (Jobbik) korábban közös listán indultak

Érdekes előzmény, hogy Tonzor Péter (DK) és Varga Zoltán Péter (Jobbik) korábban közös listán indultak a választásokon, együtt akartak várost vezetni, és az utalásokból arra lehet következtetni, hogy a következő választásokon is ezt tervezik.

A kommentekből viszont az rajzolódik ki, hogy a szomorú valóság szerint ezek a politikai indíttatású összefogások tiszavirág-életűek, aminek adott esetben Dunakeszi inná meg a levét.

Előző cikkLegyen lápnok! Már látogatható a Dunakeszi Teknős Tanösvény
Következő cikkTájékoztató kihelyezésével orvosolják a kitáblázás hiányát