Június végén kezdődött a körforgalom kiépítése a Klapka utcán, a diáknegyed közelében. Korábban jeleztük, hogy a munka ezen ütemében lezárásra van szükség, a forgalomkorlátozás kitáblázása azonban nem sikerült valami jól.

Augusztus 21-szeptember 10. között elkerülhetetlenné vált a lezárás melletti munkavégzés. A Klapka utca érintett szakaszán (Bagoly utca – Kosztolányi utca között) teljes útzár van érvényben. Ennek kitáblázásánál lehettek volna pontosabbak, a hiányos információs táblák miatt – mondjuk ki – sokat szívtak az arra közlekedők. A közösségi oldalak csoportjaiban zúgolódtak is a reggel munkába igyekvők.

Rákérdeztünk, hogy mégis mi ennek az oka? Azt a választ kaptuk, hogy az építést végző konzorcium alvállalkozója nem táblázta ki figyelmesen az érintett szakaszt. Hozzátették: ezek az előjelző táblák ugyan nem kötelezőek, de az önkormányzat külön kéri a kihelyezésüket. A városházáról egyből jelezték a cég felé a problémát. Állítólag a megbízott cég jövő hétre orvosolja a problémát, ugyanis akkorra tudják a táblákat legyártatni, de az önkormányzat úgy döntött, nem vár tovább. Annak ellenére, hogy nem önkormányzati projektről van szó, egy ideiglenes tájékoztató táblát helyeztek ki.

Az önkormányzat nem várt tovább a kivitelezőre

Addig is: ne menjenek szeptember 10-ig a Klapka utca érintett szakasza felé, az útzár feloldásáról azonnal beszámolunk majd, ahogy tettük ezt a lezárással kapcsolatban is.

Előző cikkGyanúsítottként hallgatták ki Varga Zoltán Pétert a Váci Rendőrkapitányságon
Következő cikkMindjárt itt a Dunakeszi Feszt!