A Nexon Dunakeszi Teniszklub az újraindítandó iskolai teniszprogramja keretén belül egy családi nyílt napot hirdetett meg 2023. április 29-én 8.00 és 12.00 között, amelynek helyszíne a Magyarság Sporttelep lesz, ami egyben a klub otthona is. Esőhelyszínnel, táborokkal is készülnek, mutatjuk a részleteket.

A több mint harmincéves múltra visszatekintő Nexon Dunakeszi Teniszklub mindig is annak a híve volt, hogy a sportágat minél fiatalabb korosztály számára kell bemutatni, hogy aztán később a legjobbakból komoly versenyzők, míg a többiekből a tenisz mellett maradó lelkes amatőrök legyenek. Az elmúlt időszakban a koronavírus-járvány miatt szinte mindenkinek átalakult az élete. Ám most ismételten eljött az ideje annak, hogy a tenisz megjelenjen az iskolákban.

Dunakeszin több sportág is sikeresen működik az iskolai oktatás keretein belül, például a tenisz is

A NEXON Dunakeszi Teniszklub elővette a régebben bevált receptet, és a városban található valamennyi általános iskola elsős osztályainak bemutató órát tart a tanintézményben. Ennek célja, hogy a gyermekek megismerhessék magát a sportágat, valamint kipróbálják magukat a pályán. A klub az újraindítandó iskolai teniszprogramja keretén belül egy családi nyílt napot hirdetett meg 2023. április 29-én 8.00 és 12.00 között, amelynek helyszíne a Magyarság Sporttelep lesz, ami egyben a klub otthona is.

A rendezvényre minden, városunkban tanuló elsős kisgyermeket és családjukat meghívták. Kérdésünkre elmondták, hogy természetesen azokat az idősebb gyermekeket is várják, akik szívesen kipróbálnák magukat a teniszpályán. Éppen ezért a nyílt nap egyben az iskolatenisz programra való beiratkozásának a napja is lesz. Mivel az április mindig szeszélyes, így a szervezők a rossz időre is felkészültek. Eső vagy viharos szél esetén a sporttelepen megtalálható teniszcsarnokban lesz megtartva az esemény.

A klub nemcsak a nyílt napra készül, hanem már megszervezte a nyárra az egyhetes tenisztáborait is. Ide a 6 és 16 év közötti gyerekeket várják sok szeretettel.

A Dunakeszi Teniszklub táborokat is szervez a nyáron

A nyílt napról és a nyári táborokról bővebben a klub honlapján (dunakesziteniszklub.hu) és közösségi oldalain (Facebook/Nexon Dunakeszi teniszklub) lehet olvasni.

Előző cikkHárom vers tőlünk a költészet napjára
Következő cikkDunakanyar ingatlanmustra – Egy település veri csak meg Dunakeszit