Javítási munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők 2024. március 21-én az M0 autóút főpályáján az M3-as autópálya csomópontjában. A csúcsidőszakon kívül végzett munkálatok idejére, várhatóan 9 és 16 óra között sávzárásra és sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők, melyre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. előjelző táblákon hívja fel a figyelmet.

Március 21-én, csütörtökön az M0 autóút érintett szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldalon két sávot lezárnak a szakemberek, a beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybevehető a torlódások enyhítésére.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Előző cikkSzóra bírtuk a Magyar Közutat
Következő cikkEgy mesés lakótelepi kiskerttel indult az idei „Tiszta udvar, rendes ház” pályázat