November 16-án adták át a Radnóti Miklós Gimnázium informatikai szaktantermét, Kalocsai Zsolt adományából.

A budapesti székhelyű RSM DTM Zrt. alapítója és elnök – vezérigazgatója nagylelkű felajánlásának köszönhetően teljes körűen felújították a Radnóti Miklós Gimnázium informatikai szaktantermét – beleértve a terem festését, a padok cseréjét, illetve a padlóburkolat felújítását is a számítógépes felszerelésen kívül.

Névtelen

Kalocsai Zsolt azt nyilatkozta, hogy nem hozza nyilvánosságra az adomány pontos összegét, hiszen a szándék a szándék a fontos, nem a pénz. Reméli, hogy sokan példaként értelmezik felajánlását, hiszen a fiatalság számára a legjobb nevelés a példamutatás. A gimnáziumot pedig kiemelten érdemesnek tartja arra, hogy támogassa, segítse a további jó eredmények elérésében.

Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere hozzátette, Dunakeszi számára elismerés az, hogy egyre többen tartják érdemesnek a várost arra, hogy ha az anyagi helyzetük megengedi, akkor mecénásként fektessék be pénzüket a jó ügyek támogatásába.

Tiszteletreméltó az a filozófia, mely szerint egy közösségben nem csupán az a lényeges, hogy kapjunk és elvegyük, ami jár, hanem hogy mindenki lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a közösség, s így a város fejlődéséhez és működéséhez. Egyre több a példaértékű cselekedet a városban, hiszen nemrég 70 millió forintot hagyományozott az önkormányzatra uszoda – építési célokkal városunk egyik lakosa, valamint megemlíthetjük Kállay Gyula bácsit, aki több zongorát adományozott a helyi intézményeknek, valamint rendszeres támogatója a helyi művészeti életnek is.

– mondta Dióssi Csaba.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

Dunakeszi nem egy átlagos város, ezt bizonyítja az is, hogy átlagon felüli azon lokálpatrióta cselekedetek száma is, melyekkel a helyiek segítik a fejlődést, még magasabbra emelve város színvonalát.

Legyünk büszkék arra, hogy ehhez a rendkívüli közösséghez tartozunk, hiszen Dunakeszi a Mi Városunk.

Előző cikkÚjabb együttműködés a közlekedésért
Következő cikkFitten, egészségesen: A kardió edzés jelentősége