Dunakeszi Város Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a szabályok betartására a kulturált együttélés érdekében. Legújabb kezdeményezésében a közlekedést helyezte a középpontba.

20151117_093741

Dunakeszi Polgármesteri Hivatala együttműködési megállapodást kötött a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal a járőrök és a közterület-felügyelet közösen végzett munkájának érdekében. Az együttműködés célja a közterület-felügyelők és a mezőőrök munkájának segítése.

A jövőben ezért hetente háromszor – minden hétfőn, szerdán és pénteken – közösen fog járőrözni a két intézmény képviselője. A járművet az együttműködéshez az Önkormányzat biztosítja, hiszen a közterület – felügyelők által használt autóval fog közlekedni a rendőrségi körzeti megbízott, illetve a Polgármesteri Hivatal munkatársa.

Fontos megjegyezni továbbá, hogy a járőrök leginkább a közlekedési kihágásokra koncentrálnak, valamint a közterületen parkoló gépjárműveket is ellenőrizni fogják.

Ezúton is kérünk tehát mindenkit, hogy ügyeljen a közlekedési szabályok betartására, illetve arra, hogy problémáktól és feszültségektől mentes közúti közlekedés működhessen Dunakeszi városában.

Előző cikkBesenyei Péter visszavonul – Dunakeszin is többször repült a pilóta
Következő cikkFelújították a Radnóti Miklós Gimnázium informatikai szaktantermét