Február 18-án, szombaton, a Szent Mihály-templomban búcsúztatják Simonffy Botondot. A dunakeszi gimnazista a veronai buszbalesetben vesztette életét január 20-án éjszaka.

Botond

Másfél hét múlva múlva temetik Simonffy Botondot, a veronai buszbalesetben elhunyt dunakeszi gimnazistát. A 15 éves fiút a Szent Mihály-templom helyezik örök nyugalomra. Holttestét a hétvégén hozták haza Olaszországból. A család azt kéri, hogy a koszorúkra szánt összeget a templom perselyébe helyezzék el a rá emlékezők. Egy szál fehér rózsával azonban mindenki leróhatja kegyeletét.

A veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét szállító konvoj az M1-M7 autópálya bevezetõ szakaszán a fõváros felé 2017. február 4-én. Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. MTI Fotó: Lakatos Péter
A veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét szállító konvoj az M1-M7 autópálya bevezetõ szakaszán a fõváros felé 2017. február 4-én. Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Január 20-án éjszaka Verona közelében a Szinyei gimnazistáit szállító busz egy autópályaoszlopnak ütközött, kigyulladt és 16-an, köztük 11 fiatal vesztette életét.