Nem volt tanítás csütörtökön a Bárdos Lajos Általános Iskola felső tagozatán. Feljött a szennyvíz. Délután dől el, hogy lesz-e pénteken tanítás a felsőben.

Délután 2 óra körül születik döntés arról, hogy lesz-e tanítás pénteken a Bárdos Lajos Általános Iskola felső tagozatán az Iskola sétányon találhat épületben. Ma ugyanis csatornázási problémák miatt nem volt oktatás. A Facebookon érintettek arról írtak, hogy a szennyvíz jött fel. Később a Post megtudta, hogy

a Fő úton történt egy csőtörés és emiatt folyt vissza a szennyvíz a Bárdos épületében.

A Post érdeklődött az iskolánál, hogy a gyerekek és szülők miképpen értesülnek majd a döntésről. Tóth Orsolya elmondta: az osztályfőnök telefonálnak majd, a KRÉTA-rendszerbe is beírják, valamint az iskola honlapján is közzétesznek egy tájékoztatót. Ennél többet nem mondhatott az intézmény iskolatitkára.

Az alsó tagozaton azonban rendben folyik az oktatás.

Csütörtökök délutánra kiderült, hogy

nem lesz tanítás pénteken a Bárdos felső tagozatán.

Az iskola honlapján az a következőt írták: a Duna Menti Regionális Vízmű továbbra sem tudta elhárítani a problémát. A tankerületi igazgató úr az épületet alkalmatlannak találta a gyerekek befogadására, ezért pénteken elmarad a tanítás a felső tagozaton. Az ebédet központilag lemondtuk erre a napra. Természetesen szükség esetén ügyeletet biztosítunk az alsós épületben.

Előző cikkDunakeszi szemmel – a mentálhigénés szakember igazi városközpontot szeretne
Következő cikkEgy koreai nagycsalád veszett a hullámsírba Budapestnél