Amennyiben mostanában sétáltak a dunakeszi Kölcsey Ferenc Könyvtár előtt, biztosan észrevették, hogy felújításon ment keresztül az épület előtti közterület. A Közüzemi Kft. most véglegesítette a munkálatokat, melynek előkészületei még ősszel indultak meg.

kGfjV

A gyepszőnyeggel ellátott, öntözőrendszeres, nagyjából 150-200 négyzetméteres terület nemrég kapta meg a végső simításokat, amelyeket komoly munkálatok előztek meg, az arrajárók számára, azonban igazán most látszik a különbség.

Glasza Gábor, a Közüzemi Kft. munkatársa elmondta a Dunakeszipostnak, hogy a legnagyobb munkálatokat ősszel végezték, a talajcsere alapozta meg a mostani gyepszőnyeg helyét.

A Polgármesteri Hivatal által megrendelt fejlesztés pedig a végéhez ért és ezzel is szebbé tette a város képét.

Fotó: Google Térkép