Rengetegen érezték úgy, hogy ebben a szép időben a Katonadombon a helyük. Nem is csoda, mert olyan változatos programok és kiállítók vannak kint, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Estig még tartanak a programok, ezekről bővebben itt olvashat.

A kedvencük az a kis tűzoltó játék, amivel a gyerekek valódi vízsugárral igazi tüzet tudnak eloltani. Mi is nagyon szerettük volna kipróbálni, de nem vettük el a gyerekektől a lehetőséget.

A gyerekek kipróbálhatták, milyen tűzoltónak lenni

Merthogy kint vannak a rendőrök és a tűzoltók is, hiszen ez a rendezvény az elmúlt évek hagyományának megfelelően nemcsak majális, hanem Pest Megyei Rendőr- és Katasztrófavédelmi nap is egyben.

Tűzoltóautók, emelőkosaras kocsik, rendőrkutyusok, rendőr motorok várják a kicsiket, és legyünk őszinték, az apukákat is.

Idén újítás, hogy családi fotózásra is lehetett jelentkezni, száz boldog család kap profi családi képet a rendezvényen.

Természetesen van vidámpark és színpadi műsor is. Délelőtt buborékfújót és Dunakeszi Szeletemet is osztogattak az önkormányzati sátornál, sőt, az első matricákat is itt lehetett beszerezni a dunakeszi matricás albumba.

Itt lehet beszerzni az első matricát a dunakeszi matricás albumba

Részletes beszámolóval később érkezünk, addig is nézze meg képes összeállításunkat. Frissítés: íme a részletesebb beszámoló

Előző cikkLegyetek nyitott kapuk! – kérte Ferenc pápa a híveket a budapesti Kossuth Lajos téri szentmisén
Következő cikkPezsgett a Katonadomb a majálison