Rengeteg kép érkezett a Föld napja alkalmából meghirdetett fotópályázatra. A fődíjak mellett szavazással dől el, ki kapja a közönségdíjat.

A Zöld Dunakeszi Program részeként meghirdetett pályázat célja, hogy felkutassák Dunakeszi természeti szépségeit. “Szebbnél szebb képek érkeztek a város különböző pontjairól, Dunakeszi élővilágáról és a virágzó településről. Nézzék végig önök is a gyűjteményt” – írja Dióssi Csaba polgármester, akinek közösségi oldalán lehet szavazni a képekre.

Gyönyörű képek érkeztek a Föld napja fotópályázatra

Mivel sok pályamunka érkezett, így 4 bejegyzésben érhető el valamennyi. Érdemes végigböngészni, minden albumban találnak igazán kiemelkedő képeket. Az első albumot ITT találják, a másodikat ITT, a harmadikért kattintsanak IDE és a negyediket se hagyják ki, azt ITT nézhetik meg.

Választható témák voltak:

  • Az ébredő természet Dunakeszin
  • Élet a Dunán – folyónk természeti kincsei
  • Élet a talajszinten – rovarok, bogarak, egyéb soklábúak
  • Azok a csodálatos madarak! – Dunakeszi madárvilága
  • „Az illatok képei” – virágok, virágok, virágok

A fotókat szakmai zsűri értékeli, a közönségdíjat pedig szavazással lehet begyűjteni. Figyelem! Csak a polgármesteri posztban, a képek alatt leadott lájkok és pozitív emojik érvényesek. Az eredményhirdetést a gyereknapon tartják, ahol a víz világnapja alkalmából kiírt gyermekrajzpályázat díjait is átadják majd.

Előző cikkVigyázzon idős szeretteire! – Dunakeszin is elérhető a Gondosóra program
Következő cikkOvi-Röpi sportnapon ismerkedtek a kicsik a röpladba alapjaival