Meghalt Bogyó László. 69 éves volt. Ő alapította 1992-ben a Dunakeszi Teniszklubot. A járvány vitte el.

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Bogyó László. Napokig kórházban volt a dunakeszi teniszélet legendája, de életét nem tudták megmenteni. Az általa 1992-ben alapított Dunakeszi Teniszklub jelmondata: “Kis játékból nagy játszmák”.

Bogyó László kivette a részét a Dunakeszi Sportmodell kialakításából is, az ő felügyelete alatt jutott el az általános iskolákba a sportág. Több nemzetközi teniszverseny megszervezése is a nevéhez fűződik.

A városi sportéletért végzett fáradságos munkája miatt 2014-ben Dunakeszi Városi Sport Díjjal kitüntetett edzőt a város saját halottjának tekinti. Nevét a Dunakeszi Városi Teniszklub is viselni fogja.

Legutóbb teniszről akkor írtunk, amikor szeptember végén beszámoltunk a Dunakeszi GriffSoft páros tenisztornáról, amelyen polgármesterek és más önkormányzati dolgozók vettek részt.

Meghalt 165, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4136 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu. Kórházban 7732 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 649-en vannak lélegeztetőgépen.