Szeretnék meccset, meccseket nyerni Csabával  – mondta a Postnak Bogyó Tamás a hétvégi országos önkormányzati tenisztorna előtt. A korábbi játékos, és egyben az esemény főszervezője Dióssi Csabával párban versenyez majd szombaton reggel 9 órától Dunakeszin.

Vigaszág is lesz és bár én sorsolok, részrehajlás biztosan nem, még a polgármester úr kedvéért sem, de ő nem is kérne ilyet, mert nagy harcos – lebbentette fel a fátylat a kulisszákról a hétvégi dunakeszi tenisztorna főszervezője. Bogyó Tamással arról is beszélgettünk, hogy páros társával, Dióssi Csabával hetek óta készülnek, “már több edzőpartnert elfogyasztottunk”. Azt nem ígéri, hogy tornagyőzelmet aratnak majd, de meccseket mindenképpen szeretnének nyerni.

A szombati Dunakeszi „GriffSoft” páros tenisztornát önkormányzatok részére szervezték meg. Eddig 20 pár nevezését fogadták el. Lesz köztük olyan település, ahonnan a polgármester érkezik, de az sem gond, ha a páros egyik tagja az adott önkormányzat munkatársa. Az igazi kérdés, hogy ki milyen párt talál magának. Bogyó Tamás, aki egykor szintén komoly játékos volt, már hallott néhány erősnek ígérkező ellenfélről. Érkezik Babos Tímea korábbi edzőpartnere, Úr Csaba, úgy tudni Fekete Rudolf, egykori Davis-kupa játékos is ütőt ragad, de nevezett édesapjával az idei magyar U12-es bajnok, Takács Bercell is.

Egyszóval jó móka lesz ez a páros verseny, ahol talán nem csak a sportról, de a mindennapi politikáról eshet majd néhány szó. A tornát a dunakeszi teniszklubban rendezik szombaton reggel 9-től.