6 év, 5 gyerek, egy ház – ez Mihályné, Kintzli Erika eddigi dunakeszi története. Orvos férjével és gyerekeivel 2012 decemberében költöztek a Tóváros lakóparkba. Mint mondja, Budapest után felüdülés Dunakeszin lakni.

Új rovatot indítunk itt a Poston, amelyben a Dunakeszin élők kérdezhetik a polgármestert. Bármilyen témában lehet hozzá fordulni, de természetesen olyanoknak adunk helyt, amely a városban élőket érinti. Elsőként egy ötgyermekes édesanya fogalmazza meg kérdéseit.

Mihályné, Kintzli Erikáék pár éve költöztek Dunakeszire akkor, amikor harmadik babájukat várták. Azt mondják, hogy Budapest után Dunakeszi egy más világ, a nyugalom szigete.  Erika orvosnak tanult, így természetesen az egészségüggyel, és nagycsaládosként, a gyerekekkel kapcsolatos kérdések érdeklik. Észrevételeit, és az arra adott válaszokat hamarosan olvashatják a Dunakeszi szemmel rovatunkban.

[message_box title=”” color=”blue”]
Ha ön is szeretne kérdezni, vagy véleményt mondani, akkor ne habozzon! Írjon, üzenjen nekünk a Facebook-oldalunkon vagy küldjön emailt a kapcsolat@dunakeszipost.hu címre![/message_box]

 

 

Előző cikkKészüljön május 26-ra, ön is segítheti az EP-választást!
Következő cikkÚjabb szakaszába érkezett a Dunakeszinek is fontos beruházás