Szívfutás címmel mozgásra invitál az Országos Lélek-Mentők Alapítvány. Szeretnék felállítani “a legnagyobb lefutott szív rekordját”.

Városunkat is beleveszik abba az akcióba, amelyet 2021. szeptember 24. és 26. közötti időszakra hirdettek meg. Az Országos Lélek-Mentők Alapítvány szívet festene az országra. Mindezt futna rajzolnák ki. A tervezett útvonal az ország több városát, köztük Dunakeszit is érintve egy szívformát rajzol ki. A táv teljesítésére együtt, futva, biciklizve, sétálva 72 órán belül van lehetőség.

A részvételhez a Geox erre a célra fejlesztett applikációjának letöltése szükséges, amelyben egy tetszőleges távot és időpontot kell kiválasztani. Ezt követően a regisztráció és távfoglalás az Országos Szívfutás Rekord a Mentőkért Facebook-eseménynél és az Országos Lélek-Mentők Alapítvány oldalán lehetséges a meghirdetett Google Űrlappal. Fontos, hogy a jelentkezést követően valóban teljesítse az illető a távot, mivel a rekordkísérlet lebonyolítására csak 3 nap áll rendelkezésre.

Előző cikkGumicsónakról zuhant a Dunába a Gödnél vízbe fulladt lány
Következő cikkEzért veszélyes a Dagályra járni fürdeni, könnyen kaphat egy maflást az ember