Nyomravezetői díjat ajánlott fel az önkormányzat egy illegális hulladéklerakás ügyében. A feljelentés megtörtént, sőt, a nyomravezetőnek jutalmat is ajánlottak fel.

Az önkormányzat közleménye

“Dunakeszin folyamatosan dolgozunk egy rendezett, tiszta városért, a környezetvédelemért, a zöldítésért. Az anyagi ráfordítás mellett csak a cél érdekében szervezett közösségi összefogások értékesebbek. A hétvégén ezt valaki semmibe véve több köbméternyi veszélyes építési hulladékot, tört palát szórt el a Kárpát utca vonalában, az M2-es autóút mellett, a mezőn. A pala kezelésére, megsemmisítésére egészségkárosító hatása miatt szigorú szabályok vonatkoznak, így a bűncselekmény elkövetője akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható, de komoly pénzbírsággal biztosan számolhat” – írta a dunakeszi önkormányzat a közleményében.

A rendőrségi feljelentést megtették, és az esetet az illetékes zöldhatóságnál – Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály – is jelentették, de az ügy előmozdítása érdekében 200.000 Forint nyomravezetői díjat is felajánlanak annak, aki érdemi információval tud szolgálni.

Kérjük, akinek birtokában áll bármilyen információ az esetről vagy az elkövetőről, feltétlenül jelezze az ugyfelszolgalat@dunakeszi.hu e-mail-címen.

Előző cikkBMX freestyle pálya: a fiatalok megálmodták, az önkormányzat pedig megcsinálta nekik
Következő cikkKoreai és japán autók javításában verhetetlenek már 25 éve