Minden idők legnagyobb augusztus 20-i rendezvényével készül a dunakeszi önkormányzat az államalapítás 1023 éves évfordulója alkalmából.

Szörényi Levente – Bródy János nagysikerű rockoperája idén 40. jubileumát tölti. Monumentális koncertélményt ígér a Crescendo Music Managment a rockopera keresztmetszettel mind látványban, mind hangzásban. A 40. jubileumi koncertturné egyik állomása Dunakeszi.

A nagyszabású produkció a legnépszerűbb – a rockoperából is ismert – énekes-színészekkel, a zenei szakma kiválóságaiból álló Crescendo Music Orchestra zenészeivel csendül fel, hozzá a ma látható legprofesszionálisabb világítás-, látvány-, és animációtechnikával készülnek. A színpadon monumentális mozgó díszletelemek, ősi ütős hangszerek és látványos pirotechnikai effektek is láthatóak lesznek.

Szereposztás: Feke Pál mellett a főbb szerepekben Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra, Jegercsik Csaba, Sándor Dávid és Derzsi György lép színpadra.

A rendezvényre a belépés ingyenesDunakeszi Kártyásoknak a színpad előtt kiemelt állóhelyet biztosítanak.

Rendező-producer: Feke Pál

Kezdés: 21:00

Helyszín: Dunakeszi repülőtér

Előző cikkAz ötvenes évek filmjeitől a kortárs ősbemutatóig – Rengetegen voltak kíváncsiak a legendás filmzenékre a Köröndi esték zárókoncertjén
Következő cikkMunkaterület átadva, indul a Kossuth-Széchenyi körforgalom építése