Az Aradi Vértanúk terénél és az Iskola utcánál nagy a sürgés-forgás. Az aszfaltozás üteméről, a parkosításról és a busz útvonaláról nyilatkozott a Postnak Seltenreich József, a körzet képviselője.

“Az önkormányzat határozott álláspontja minden fejlesztésnél, hogy csak a legszükségesebb időszakokban legyenek korlátozások, lezárások vagy terelések. Így bár még a munka zajlik, a busz már a megszokott útvonalon közlekedik. Köszönöm az utasok türelmét és a kivitelező rugalmasságát!” – nyilatkozta a képviselő.

A képviselő kitért a parkosítás jelenlegi fázisára is. “Már szépen alakul a tér, a növények elültetése folyamatban van. Sajnos nem kívánatos esemény is történt, ugyanis az ültetést követően néhány tő vérborbolyát elloptak. Ezeket természetesen pótoltuk. Bízom benne, hogy tavasztól már egy megszépült és virágzó zöld térben gyönyörködhetnek az arra járók.”

Látványterv a most készülő Aradi vértanúk teréről

Arra a kérdésre, hogy milyen munkák várhatóak az Iskola utcában, Seltenreich József elmondta, hogy az üzletsoron megújul a járda, kulturált, rendezett parkolást alakítanak ki. Az aszfaltot tegnap terítették le, ezt követően az úthoz csatlakozó részek felújítása következik. “Már nem kell sokat várni, és a város egy újabb szép területtel gazdagodik” – zárta gondolatait a képviselő.

Előző cikkDunakesziről a kapitányi székig szárnyal Lindner Ádám
Következő cikkEsővízgyűjtő pilot program – Indulhat az igénylés